Wednesday, May 20, 2009

"How to skate" by Firbro

Firbro @ Buchow akan menunjukkan teknik2 dah trick2 for skating tanpa papan seluncur yg sebenar.. mari kite lihat bersama2

video

Badek.. kalo ko tgh meluncur kat blog aku nih... haha ... camner.. le ke beliau (firbro) bermain skate.. aku rasa cam kene kencing jek....hahaha

Laici Di 7-Eleven

Kisahnyer bermula begini... Adik laici(cendol) telah mencabar abangnya (laici) utk pakai helmet di sepanjang perjalanan dari Taman Yayasan ke bandar segamat.. termasuk di segala perhentian.. tak kire le.. kat maple ke... masjid ke... laici diwajibkan utk memakai helmet.. Laici dengan angkuhnye menerima cabaran adik yg disayangi... Sebab dpt RM5 kalau buat... So.. tahniah la laici.. ko berjaya membuktikan cinta ko kepada cendol kerana menyahut cabaran tersebut.. hahaha
Ala.. comel nyer mereka ini...
Cubaan laici utk menyembunyikan kepala yg disaluti helmet magnum merah menyala tidak berjaya.. Bukti lain yg sempat dirakam... ci.. ko gile pe pakai helmet naik keter.. aku tau la ko biasa naik rally car nak balik kg ko.. tapi jaga la sikit perangai ko tu.. terbawak2 sampai kat segamat.. malu la siot...

video

Cashier tu suka kat aku.. tu yg segan2 nak borak ngan aku.. hahaha