Wednesday, May 20, 2009

"How to skate" by Firbro

Firbro @ Buchow akan menunjukkan teknik2 dah trick2 for skating tanpa papan seluncur yg sebenar.. mari kite lihat bersama2

video

Badek.. kalo ko tgh meluncur kat blog aku nih... haha ... camner.. le ke beliau (firbro) bermain skate.. aku rasa cam kene kencing jek....hahaha

6 comments:

badek_gonzalez said...

hahaha
ape lagik
jom r reramai skate!
mahaguru papan selaju dah ade dah kot!
hahahahaha
aope lg bob, jiom r skate!

xpe..
org xkesah r ble pandang org tua main
nanti kitorg backup umor lu..
dun wori

hohoho

Bob said...

Pantek ko la badek... hahaha.. siot tol..

Ko jgn aku buat the 900 depan ko ..
Tony hawk pon kalah... :P

PHIRDOTE said...

bak datang mari tunjuk!

Bob said...

ahh.. ko.. depan aku tunjuk la kalau berani.. hahaha

encik aidil banting said...

annoying~!

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

uuhhhh blog ni nampak giler-giler lah sikit... yuppp macam best aje... korang ni skate man ke....

meh lah datang blog aku ye