Sunday, April 19, 2009

Trip to Bekok (air terjun tau... bukan funfair)

Walaupon trip nih dah berkurun lamanyer.. tapi aku tak sempat nak post kat blog nih.. yer le.. aku baru2 jerk teringat yg aku pon ada blog.. korang mesti pelikkan.. aku tak stdy ke?.. soalan anda mmg tepat... dah kalau aku study.. camner aku nak post blog nih... nanti aku study le.. heeee....


Malas nak cerita panjang.. ni gambar2 trip tu.. tapi ada gambar2 yg berunsur lucah.. kepada yg lemah semangat sila tengok gak.. pasal penat aku post ni weh.. dah le buang masa tak study.. so korang kene la tgk...


Laici begitu teruja melihat signboard ini kerana sudah berkurun lamanya beliau merayu2 utk dibawa ke hutan lipur.. ini kerana beliau dilahirkan di dalam hutan... namun berpindah ke ampang ketika beliau masih lagi kecil... kire cam jejak kasih la ni... akhirnya sampai gak ko eh...





CUbaan cendol utk menghisap puting tori tidak berjaya.. Tori pule sedang sibuk mencari gaya2 yg sexy utk bergambar.. Selamat aku tak perasan.. kalo tak dah lama aku lempang cendol tu.. lucah sungguh










Buteng cuba menjaga maruah walaupon terlupa nak bawak bra lebih.. hahaha











Laici.. aku tau le ko tu tak berapa nak normal.. takyah le tunjuk kat public yg ko tu gay...
Mereke begitu selesa berkelakuan lucah di khalayak ramai... ini menyebabkan aku begitu marah.. kalau yer pon.. jgn la tunjukkan sex orientation korang yg sebenar.. aku tetap kawan korang walaupon korang gay tau...... haha

Aku pon apa lagi.. maka bermula lah sesi berceramah terhadap kelakuan mereka yg tidak senonoh itu... Siap pakai kopiah lagi.. Buteng (baju kuning) kelihatan begitu resah dimarahi aku.. Yang lain semua diam jek.. tau korang takut ngan aku eh.. hahaha





Bekok.. Tapi aku rasa sagil gak yg best.. bekok nyer air terjun tak berapa nak best cam kat sagil.. Tapi ok la nih.. yg penting boleh bergembira bersama rakan2 ku yg gay..







Terlalu Rajin

Aku tak tau la diri aku nih seorang mahasiswa yg rajin.. sampai la satu hari setelah penat aku berjalan ke DSP (dewan sri peria) utk menuntut ilmu dengan hati riang gembira sampai berkuah ketiak aku nih.. ni yg aku dapat jumpa...
"eh... apsal tunggang terbalik meja nih" kataku sinis

"cantiknya susunan kerusi dan meja" kataku dengan nada yg formal

"apsal takde org eh??" otak aku mula berpikir..


Kelas cancel la siot...
Terima kasih rakan2 ku yg save credit utk awek2 jerk... mentang2 aku jantan... korang tak msg aku pown eh... takpe2..
Tapi sekurang2 nye aku dapat gak la berpeluh dalam sebaldi dua...
bangsat... cis2












Pengacara Yg kurang ajar... tapi best

video

Kesnyer.. pengacara tu gelakkan si mamat yg suara unik tu... biasa la tu.. mmg susah nak jadik pengacara kalau ada kes2 cam nih..

Haha... kalau aku pon konpem gelak.. Tapi org cakap bender nih dia dah stage kan... means that semua tu lakonan le.. Aku pedulik apa... yg penting lawak dowhhh...

FUnnNY....

Baru aku teringat yang aku ada blog sendiri... ape nyer sengal la aku nih... well, minggu study week nih... aku dok sibuk menaip kat blog.. org sibuk study.. tapi aku sibuk improve my typing skill..

ahhhh... takpe le... yang penting aku bahagia.. btol tak?... tak btol gi la mampos... haha.. tension sungguh.. baru aku tau yg aku ada satu hari kene amik 2 paper final...... lahabau nyer manusia yg susun jadual ... agak2 la kalau nak kenekan aku pon... Tapi takpe... tu semua cabaran.. n aku sukan kan cabaran.. Tapi takut gak... aku dah final sem.. Tolong lah lepas..

Hmmm.. tiga minggu nih.. terpaksa la aku merana.. takpe la.. ini untuk masa depan aku gak.. kalau aku tak belajar.. takkan nak makan pasir kot.. sapa nak tanggung aku kalau bukan diri sendiri .... dan tak lupe.. aku bleh plak terjumpa ym buddy yg dah lama aku tak borak... meet dia from last year.. mmg jarang borak.. but just get to know dia a lot more this year.. funny.. meet dia online last year tapi baru nak kenal btol2 this year... well itu ler dunia.. bender mmg susah nak dirancang.. it was really nice chatting with him/her (jantina dirahsiakan)... nak tau ke? biarlah rahsia... bukan apa.. bikin suspen sikit.. susah la nak jumpa someone who is a complete stranger in our lives that can cheer u up... really.. Mmg best berbual ngan dia.. Dia pon mesti tgh busy study sekarang nih... hopefully dia lepas with flying colours la..

Nih lagi satu dugaan nih... time aku nak study buku plak leh hilang.... WHYYY!!!!!!!!!!????????????
Time dulu2 takmo hilang plak........ time aku nak guna.. time tu la dia hilang... Esok kene la aku beli baru..Duit lagiiiiiiiii....... Takpe2... semua ni dugaan.. Lepas nih semua bende nih jadik bahan ketawa jerk.. kan2?... Adoi.. tak sabar tol nak abis diploma nih.. nak sama level ngan abg2 aku...ye ke.. dieorg degree kot.. ahh takpe2.. makcik jiran sebelah rumah aku selalu cakap 'slow-slow paddle'...... tunggu le korang...