Wednesday, May 20, 2009

Laici Di 7-Eleven

Kisahnyer bermula begini... Adik laici(cendol) telah mencabar abangnya (laici) utk pakai helmet di sepanjang perjalanan dari Taman Yayasan ke bandar segamat.. termasuk di segala perhentian.. tak kire le.. kat maple ke... masjid ke... laici diwajibkan utk memakai helmet.. Laici dengan angkuhnye menerima cabaran adik yg disayangi... Sebab dpt RM5 kalau buat... So.. tahniah la laici.. ko berjaya membuktikan cinta ko kepada cendol kerana menyahut cabaran tersebut.. hahaha
Ala.. comel nyer mereka ini...
Cubaan laici utk menyembunyikan kepala yg disaluti helmet magnum merah menyala tidak berjaya.. Bukti lain yg sempat dirakam... ci.. ko gile pe pakai helmet naik keter.. aku tau la ko biasa naik rally car nak balik kg ko.. tapi jaga la sikit perangai ko tu.. terbawak2 sampai kat segamat.. malu la siot...

video

Cashier tu suka kat aku.. tu yg segan2 nak borak ngan aku.. hahaha

4 comments:

rahmat said...

pc suda mengganas ea..
ko tgu la..
nnti ak knekan ko pulak..
hehe

Bob said...

silakan... saya menanti dengan penuh kesabaran

Afzainizam said...

salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

salam ziarah dari kami..... wow blog yang menarik tentang kehidupan ko.... aku dah baca entry ko.... ni tengah baca older entry ko smua.....

salam kenalan dari kami salam muhibah salam silaturrahim....

adios bro....

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

weehhh nampak gaya nya korang punya blog ni giler-giler best siut dapat member satu umah sekepala... eehhh lain lain kepala... eeehhh sendiri punya kepala